top of page
Haartransplant.jpg

Haar Transplantatie

Turkije levert kwalitatief hoogwaardige diensten op haartransplantatie met zijn technologische infrastructuur en professionele medewerkers.

Haartransplantatie: Over

Haaruitval en Haartransplantatie

Hoewel het kan worden gezien in beide geslachten, haaruitval is een veel voorkomend probleem. Het begint op jongere leeftijd en naarmate de jaren verstrijken groeit het probleem. Maar liefst 50% van de mannen rond de leeftijd van 50 hebben een haaruitval probleem. Haaruitval wordt voornamelijk veroorzaakt door een combinatie van veroudering, een verandering in de hormonen, en een familiegeschiedenis van kaalheid. In de regel, hoe eerder haaruitval begint, hoe ernstiger de kaalheid te worden.
Een op de vijf vrouwen, heeft ook een zekere mate van haaruitval meestal veroorzaakt door veroudering, ziekte of hormonale veranderingen na de menopauze. Vrouwen hebben de neiging om een subtiele verdunning te ervaren over de scalp in plaats van haar te verliezen in plekken zoals gebruikelijk is bij mannen. Als u een haar vervangende operatie overweegt, kan het waardevol zijn voor u om te weten dat onze plastische chirurgen met succes haar vervangende chirurgie uitvoeren sinds meer dan dertig jaar.

Haartransplantatie: Tekst
bottom of page