top of page
implant.jpeg

Implantaat Behandeling

Implantaattoepassingen

De implantaten worden geproduceerd met hoogwaardige Duitse en Zwitserse technologie met behulp van precisie-engineering, met een levenslange garantie, een slagingspercentage van 98% en hoger, een wijdverspreide ondersteuningsdienst over de hele wereld.

Nadat het implantaat is aangebracht, wordt er gemiddeld 3 maanden gewacht, waarna de prothesefase wordt gestart. Deze periode kan echter worden teruggebracht tot 6 weken met de speciale productie-implantaten die op onze polikliniek worden gebruikt. In gevallen met onvoldoende bot met behulp van botpoeder, kan de tijd iets langer zijn in gevallen waarin botvormingsoperaties en implantaten worden aangebracht.

Met het nieuwste beeldvormingsapparaat "Sirona Orthophos XG 3D" wordt uw driedimensionale tomografie afgenomen, wordt een gedetailleerd onderzoek uitgevoerd door onze maxillofaciale chirurg en wordt uw implantaatplanning voorbereid.

Bij het plannen van het implantaat wordt rekening gehouden met kritische factoren zoals de botstructuur van de patiënt, leeftijd, conditie van de bestaande tanden, sinusafstanden en gebruikte medicijnen.

Implantaat Behandeling: Diensten

MEDENTIKA

Het Medentika-team, dat zich richt op het produceren van zeer nauwkeurige tandheelkundige implantaten en prothetische artikelen om tandartsen in staat te stellen patiënten op hoog niveau te behandelen onder de meest geschikte omstandigheden en de beste producten, bewijst dat kwaliteit niet gebaseerd is op toeval met zijn hoge kwaliteit. -tech processen gebaseerd op bewezen principes.
Medentika, opgericht in 2005, voert zijn productie uit in Duitsland met een team dat zijn werk ijverig en gepassioneerd doet.
Medentika, die de aandacht trok met zijn baanbrekende innovaties in digitale technologieën op tandheelkundig gebied, producten met gepatenteerde ontwerpen en leidende kenmerken van tandheelkundige implantologie, is sinds 2015 lid van de Straumann Group

ICX

ICX-implantaten werden in 1999 ontwikkeld door de Duitse ontwikkelaar Medentis Medical GmbH en werden in 2004 op de markt gebracht na langdurige klinische en teststudies. ICX, dat door artsen in Duitsland sinds 2004 "te mooi om waar te zijn" wordt genoemd en zijn concurrenten overtreft, is het vierde best verkochte implantaatmerk in Europa geworden.
ICX blijft artsen te allen tijde ondersteunen en blijft verschillen creëren op het gebied van implantologie met zowel binnenlandse als internationale trainingen. ICX-abutments zijn universeel. Alle ICX- en ICX-adapt-implantaten zijn de afgelopen zes jaar beschikbaar gesteld aan luchthavens, de implantaattandarts in Turkije met bijna 20 jaar ervaring.

STRAUMANN

Als wereldleider delen we uw passie voor kwaliteit en verlangen naar de beste herstellende resultaten in implantaat-, herstellende en regeneratieve tandheelkunde. In samenwerking met vooraanstaande klinieken, onderzoeksinstituten en universiteiten, onderzoekt, ontwikkelt en produceert Straumann tandheelkundige implantaten, instrumenten, prothesen voor het vervangen en herstellen van tanden, evenals biomaterialen die worden gebruikt om tandverlies te voorkomen. Aangezien technologische vooruitgang een revolutie teweegbrengt in de tandheelkunde, biedt Straumann een breed scala aan producten en oplossingen voor zowel traditionele als digitale workflows (geleide chirurgie, digitale intraorale afdruk en CADCAM-restauraties).

Implantaat Behandeling: Lijst
implant.jpeg

Wat is een implantaat?

Tandheelkundige implantaten zijn schroefachtige structuren die op het kaakbot worden aangebracht om gebreken aan de tanden te vervangen, de tandwortel te vervangen en kunnen prothetisch zijn.
Het belangrijkste materiaal van het implantaat is titanium. Titanium is een materiaal dat perfect compatibel is met de kaakbeenderen en zachte weefsels rond de tanden.
Het heeft de kenmerken dat het wordt geproduceerd met hoogwaardige Duitse technologie met behulp van precisietechniek, met een levenslange garantie, een slagingspercentage van 98% en meer, een wijdverspreide ondersteuningsdienst over de hele wereld.

implant2.jpeg

Waarom wordt een Implantaat aanbevolen?

Structuren die vanwege de aard van levende wezens niet worden gebruikt, worden na verloop van tijd bot. Door gebreken aan de tanden beginnen de kaakbeenderen na verloop van tijd te smelten omdat ze niet worden blootgesteld aan kracht. Door het smelten van het kaakbot neemt het tandvlees dat grenst aan het bot na verloop van tijd af. Het implantaat daarentegen imiteert de aard van de tand bij ontbrekende tanden en helpt de structuur van het bestaande bot te beschermen.
Het behoud van de structuur van het bot brengt gebeurtenissen met zich mee zoals het krachtige uiterlijk van het tandvlees, de lippen en de gezichtsspieren. Als bijvoorbeeld een enkele tand ontbreekt en men probeert de ontbrekende tand te elimineren door een brug te maken, zal het bot in het ontbrekende tandgebied na verloop van tijd blijven oplossen, zodat het bot en dus het tandvlees in dat gebied niet kan worden beschermd.

implant34.jpeg

Wordt een Implantaat op elke patient toegepast?

Aangezien de implantaattoepassing een chirurgische ingreep is, moet de algemene gezondheidstoestand geschikt zijn voor de toepassing ervan. In het geval van metabole botstoornissen, ongecontroleerde diabetes, psychische aandoeningen (bij personen die hun eigen mondzorg niet kunnen onderhouden), actieve chemotherapie-radiotherapie en soortgelijke gevallen, kan implantaattoepassing niet worden toegepast zonder het algemene gezondheidsprobleem op te lossen.

implant3.jpeg

Veroorzaakt het Implantaat Kanker?

Het belangrijkste materiaal van het implantaat is titanium. Titanium is een materiaal dat uitermate compatibel is met de kaakbeenderen en zachte weefsels rond de tanden. De claim kan gelden voor implantaten die zijn vervaardigd om de prijs te verlagen en die schadelijke metalen bevatten. Er is echter geen mogelijkheid van een dergelijk probleem met een titaniumrijk en hoogwaardig implantaat, en de beweringen zijn ongegrond. Geen enkel onderzoek heeft deze bewering bevestigd.

services15-1.jpeg

Is een Implantaat alleen gemaakt voor een vaste tand?

Als de beschikbare hoeveelheid bot geen implantaatplanning is waarbij vaste prothesen in de mond worden gemaakt, ongeacht of er tanden zijn bevestigd of niet, worden implantaten op de mond aangebracht als structuren om deze prothesen vast te houden, zodat de verwijderbare prothesen er niet gemakkelijk uitkomen. activiteiten zoals voeren, spreken, kauwen.

img28.jpeg

Wanneer kan ik een tand krijgen na Implantatie?

Het algemene concept is om 3 maanden te wachten na implantaten en dan door te gaan naar het prothesestadium. Deze periode kan echter tot 1 maand worden verkort met de speciale productie-implantaten die op onze polikliniek worden gebruikt. In gevallen met onvoldoende bot met behulp van botpoeder, kan de tijd iets langer zijn in gevallen waarin botvormingsoperaties en implantaten worden aangebracht.

services15-1.jpeg

Kan er direct na een Implant een tand geplaatst worden?

Als er geen verdere planning aan te pas komt, wordt er een prothese (bestaande of nieuwe)voorzien om makkelijk te kunnen eten en drinken. Deze bestaande wordt dan later vervangen door de nieuwe tanden(gebit).

Visual_Detail_Tissue_Level_Implants3-1.p

Is elk kaakbot geschikt voor implantatie?

Het bot wordt op verschillende manieren gerepareerd om implantaten te maken voor het geval het bot ontoereikend is als gevolg van het smelten van de kaakbeenderen als gevolg van langdurige tandeloosheid, of de defecten die optreden na een diepe cyste-tumoroperatie. Nadat voldoende bot is verkregen voor implantaattoepassing, wordt het implantaat gemaakt.

implant4.jpeg

Hoe word bot verkregen?

Er zijn veel methoden om bot te verkrijgen. Bot kan worden gevormd door bot te gebruiken dat is genomen uit bepaalde tandeloze delen van de kaak van de persoon of door botpoeder te gebruiken dat is verkregen van vee.

imp5.jpeg

Wat zijn de voordelen van een implantaat?

Het implantaat voorkomt het smelten van het kaakbot.
Naburige tanden hoeven niet te worden geknipt zoals bij een brugbehandeling.
De natuurlijke structuur van aangrenzende tanden blijft behouden.
De patiënt voelt het implantaat en de coating alsof het zijn eigen vrouwtje is.
De toepassing ervan in de voorste gebieden biedt de mogelijkheid om bewegingen uit te voeren zoals snijden en scheuren tijdens het kauwen, en de toepassing in de achterste gebieden zorgt voor een gezonde en effectieve voeding.
Bescherming van het kaakbot biedt bescherming van het tandvlees dat grenst aan het bot.
Implantaatondersteunde uitneembare prothesen voor geschikte patiënten zijn zeer voordelig in termen van draagcomfort, kauwen, voeden en effectief spreken.

Implantaat Behandeling: Diensten
bottom of page