top of page

Het Team dat voor u ter beschikking staat

Sinds de oprichting van MEDISCHE REIZEN zijn we toegewijd aan het bieden van de beste klantenservice. Het is deze toewijding die ons heeft aangezet te groeien tot het bedrijf dat we nu zijn. Voor meer informatie over de producten en diensten die wij leveren, neem vandaag nog contact met ons op.

The team
Team: Over

Over ons

De Kliniek, opgericht in 2002, is een van de oudste dermatologieclinics in Antalya.
We zijn toegewijd aan het verbeteren van het uiterlijk van tienduizenden mensen en het elimineren van dermatologische aandoeningen sinds we onze deuren hebben geopend, dus we hebben een hoog niveau van kennis en ervaring.
Op die manier kunnen we onze ervaring en kennis die we hebben opgedaan overdragen aan onze subeenheid haartransplantatie, en we voeren haartransplantaties uit op basis van de nieuwste medische richtlijnen en wetenschappelijk bewezen technieken.

Team: Tekst

De competentie van ons team

Een van de belangrijkste punten die ons onderscheidt van andere centra is dat we een team hebben dat bestaat uit professionals die experts zijn in hun eigen vakgebied.
Ons team bestaat uit een dermatoloog, een arts die gespecialiseerd is in haartransplantatie en verpleegkundigen met ervaring.
De leden van ons team hebben een certificaat goedgekeurd door de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), die wordt erkend als een autoriteit op het gebied van haartransplantatie.

Team: Tekst

Consultatie in teamverband voor de ingreep

Vóór een haartransplantatieprocedure, is er een efficiënt overleg tussen ons team en de patiënt.
In dit overleg evalueert het team belangrijke factoren, zoals de geschiktheid van de donorplaats, beschikbaarheid van de ontvangende plaats, de dermatologische beschikbaarheid van de te transplanteren haarzakjes, het vereiste aantal transplantaten en het bepalen van het optimale kapsel voor de patiënt.
De procedure wordt samen gesteld in overeenstemming met de collectieve beslissing door de teamleden die experts zijn in hun vakgebied.

Team: Tekst

Alle ingrepen worden uitgevoerd onder de supervisie van een Dokter

De oprichter van de Klinik, onze dermatoloog-specialist, is een van de eerste dermatologen die de "Certificate Dermato-Cosmetic Sciences" ontving, toegekend door de Vrije Universiteit in België, die algemeen erkend wordt in de mondiale arena.
Onze Dokter zet zich in voor het volgen van goede medische praktijken en het opleiden van alle leden van het team met haar expertise op het gebied en de internationale visie.
We volgen ook nauwlettend de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie en stroomlijnen ons systeem om onze praktijk te verbeteren.
Onze teamleden nemen deel aan internationale conferenties en trainingsprogramma's om hun kennis bij te werken en de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Team: Tekst

Technische Aanpak

De haartransplantatie-eenheid volgt de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en maakt gebruik van de nieuwste technologie bij alle haartransplantaties.

Team: Tekst

Microscopische haaranalyse

Ten eerste moet de beschikbaarheid van het haar op de donorlocatie, waar transplantaten worden geoogst, worden bepaald. Hiermee kunnen we de regio's identificeren die de gezondste haarzakjes voor transplantatie kunnen opleveren. De fase cycli van het te transplanteren haar (anagen - telogen - catagenen) worden bepaald, wat maximale efficiëntie en de beste resultaten mogelijk maakt.

Team: Tekst

Haarlijn ontwerp

Het succes van een haartransplantatie berust op hoe natuurlijk de haarlijn eruitziet. Het tekenen van een haarlijn uitsluitend op basis van de eigen beslissing van de arts door ernaar te kijken, levert niet vaak het optimale resultaat op. Met het apparaat genaamd "laser hairline designer", ontwikkeld voor haarlijnontwerp, kan het meest natuurlijke uiterlijk worden bereikt.

Team: Tekst

Opening van de ontvangende plek door middel van saffierbladen

Het openen van kleine ontvangersites waar de geoogste grafts worden getransplanteerd, is een belangrijk proces bij haartransplantatie. De meeste centra gebruiken gewone scalpels voor dit proces. Wij gebruiken echter speciale bladen met saffieruiteinden om het plaatsen van de ontvangers te prepareren voor transplantaten in een ideale hoek en diepte.

Team: Tekst

Biopreservatievloeistof

Zodra de haarzakjes zijn geoogst van de donorplaats, worden ze geplaatst en opgeslagen in een fysiologische zoutoplossing om de levensvatbaarheid van haartransplantaten te behouden en de dood van de haarfollikelcellen te verminderen.
In dit proces wordt de vloeistof afgekoeld om het metabolisme van levende cellen in de haarzakjes te vertragen en hun levensduur te verlengen.
Hoewel een dergelijke procedure de levensvatbaarheid van haarcellen verlengt, bieden fysiologische zoutoplossing en de koude temperatuur geen ideale omgeving voor opslag. Koude opslag is noodzakelijk maar brengt ook enkele nadelen met zich mee. Hetzelfde probleem is ook van toepassing op menselijke orgaantransplantaties.
Bij orgaan- en weefseltransplantaties wordt een speciale bioconserveringsvloeistof gebruikt voor opslag om de levensvatbaarheid en duurzaamheid van cellen te maximaliseren:
We gebruiken deze speciale oplossing om haartransplantaten buiten het lichaam op te slaan, wat de kwaliteit van haartransplantatieprocedures aanzienlijk verbetert. De oplossing voorkomt de toename van vrije radicalen tijdens transplantaties buiten het lichaam, minimaliseert pH-schommelingen, zorgt voor een ideale osmotische balans en ionische concentraties voor de follikelcellen, evenals voedingsstoffen om de celdood te stoppen.
Dankzij deze oplossing kunnen haartransplantaten veilig worden bewaard gedurende meerdere dagen voor transplantatie. Je kunt wetenschappelijke onderzoeken naar dit soort oplossingen bekijken op de volgende links
Onze afdeling "Hair Transplant Unit" slaat de transplantaten op die zijn geoogst tijdens haartransplantatieprocedures in een speciale bioconserveringsoplossing genaamd HypoThermosol®.

Team: Tekst

PRP (Platelet Rich Plasma)

Een plasma dat is afgeleid van het eigen bloed van de patiënt dat rijk is aan bloedplaatjes, wordt effectief gebruikt bij haartransplantatieprocedures.
PRP is ook zeer effectief, zowel tijdens haartransplantatie als na haartransplantatie, om het haar sneller en gezonder te laten groeien.
Onze afdeling "Hair Transplant Unit" past PRP op het haar toe onmiddellijk nadat de haartransplantatieprocedure is voltooid. Bovendien wordt de PRP-toepassing 15 dagen na de operatie herhaald.

Team: Tekst

Microscopische extractie van haarzakjes

Zodra de haarzakjes zijn geoogst van de donorplaats, worden ze ingedeeld in verschillende groepen op basis van hun kwaliteiten en het aantal haarwortels dat ze bevatten. Dit proces gebeurt onder de microscoop die speciaal voor dit proces is ontwikkeld, niet met het blote oog.

Team: Tekst

Kosten

Voor en na haartransplantatie zijn er enkele procedures die moeten worden uitgevoerd om een gezond resultaat te bereiken, en daarvoor moet u bepaalde producten gebruiken. Deze omvatten gedetailleerde bloedanalyse, speciale shampoo en lotion, verschillende medicijnen, haarband, hoed etc.
De kosten van deze procedures en producten die we gebruiken voor haartransplantatie bij onze Kliniek zijn inbegrepen in de prijs die we berekenen. Bovendien vragen wij geen extra kosten voor de PRP-toepassing of andere speciale producten die tijdens en na de haartransplantatie worden gebruikt.
Zodra we een prijs zijn overeengekomen, voegen we geen verdere kosten toe aan die prijs. We brengen geen extra kosten in rekening voor de producten die we gebruiken om onze servicekwaliteit en slagingspercentage te verbeteren.

Team: Tekst

Opvolgings Procedure

Een individueel record wordt in ons systeem aangemaakt voor elke persoon die haartransplantatie ontvangt in onze kliniek. We houden dit record bij op een speciaal CRM-systeem dat volledig voor ons is ontwikkeld.
De records bevatten verschillende gegevens over de patiënt en procedure, zoals het aantal getransplanteerde transplantaten, de kwaliteit van de donorplaats en de PRP-toepassingen.
Daarnaast communiceren we met onze patiënten op gezette tijden om het succes van de operatie te controleren en om mogelijke negatieve situaties te voorkomen, vragen we om foto's met de laatste staat van haar om ons succespercentage nauwlettend te volgen en de klanttevredenheid te controleren .

Team: Tekst

Kwaliteitscontrole

SERVICE & KWALITEIT DOOR VRAGENLIJSTEN EN MYSTERY KLANTENSYSTEEM

Als Kliniek streven we er naar onze services voortdurend te verbeteren, dus we rekenen op feedback van u. We gebruiken verschillende methoden om onze servicekwaliteit te bewaken, inclusief enquêtes en feedback van de patiënten, zien we als een kans om te blijven verbeteren.
We inspecteren ook onze servicekwaliteit via het mystery-klantensysteem. Als u een positieve of negatieve feedback over onze diensten wilt geven, kunt u hier contact met ons opnemen.

Team: Tekst
bottom of page