top of page
Sirona-Orthophos-XG-3D.jpeg

Radiografie en monitoring

Ten dienste van onze Polikliniek, met röntgen- en beeldvormingsactiviteiten, kunnen enerzijds problemen in het gebit en de kaak worden opgespoord en anderzijds kunnen de fasen van het behandelingsproces worden gevolgd met een nauwkeurige observatie en eindresultaten kunnen worden bereikt.
Vooral bij zeer weinige speciale productie in Turkije is " Sirona ORTHOPHOS XG 3D " een groot verschil in de behandeling en diagnose.


Met deze röntgen- en beeldvormingsactiviteiten kunnen blauwe plekken, botverlies en wortelkanaalproblemen die tijdens het onderzoek niet worden opgemerkt, nauwkeurig worden vastgesteld en worden definitieve resultaten verkregen in procedures zoals orthodontische behandeling en implantaatplaatsing.

Radiografie en monitoring: Service

Binnen onze Polikliniek worden röntgen- en beeldvormingsactiviteiten over het algemeen met succes uitgevoerd met tandheelkundige radiologie en beeldvorming, 3D-tomografie, digitale panoramische röntgenfoto's en intraorale camera.


Met röntgen- en beeldvormingsactiviteiten;


 • Nauwkeurige detectie van rotte plekken die tijdens het onderzoek niet opgemerkt kunnen worden

 • Diagnose van cariës, scheuren of andere problemen die optreden in het onderste deel van de bestaande vultanden

 • Detectie van botverlies veroorzaakt door tandvleesaandoeningen

 • Identificatie van aandoeningen in het wortelkanaal, zoals infectie of de dood van tandzenuwen

 • Implantaatvoorbereiding en opvolging van de aanvraagprocessen voor orthodontische behandelingen

 • Observatie van variabelen in het beloop van cyste, mondkanker en zowel metabole als systemische ziekten

 • Tandontwikkeling en groei bij kinderen


stadia worden nauwkeurig bepaald en zo worden door tandartsen snelle en effectieve oplossingen geproduceerd bij de behandeling van problemen.


Met de voortschrijdende technologie in behandelingsmethoden voor mond- en tandheelkundige behandelingen, neemt het toepassingsgebied snel toe en worden tandartsen geholpen om zowel snelle als effectieve oplossingen te vinden. Interventie kan worden uitgevoerd en de criteria kunnen worden bereikt in het stadium van diagnose vóór de behandeling , in termen van of de procedures die worden uitgevoerd tijdens het behandelingsproces succesvol zijn en of de procedure die wordt uitgevoerd na de behandeling permanent of gunstig is.


SIRONA ORTHOPHOS XG 3D


Met een perfect ontworpen 3D-cilindervolume van 8 cm diameter en 8 cm hoogte en een standaardresolutie van 160 μm, is ORTHOPHOS XG 3D afgestemd op de dagelijkse routine van de praktijk: het kan de hele kaak van de patiënt in één keer in het beeld opnemen. Het gezichtsveld is groot genoeg om te voorkomen dat meerdere 3D-röntgenopnamen worden samengevoegd, waardoor meervoudige blootstelling aan straling wordt vermeden. Het is ook klein genoeg om tijd te besparen bij de diagnose.


Kies 5 x 5,5 cm VOL 2 met een resolutie van 100 μm, ook als een kleiner volume voldoende is. Wanneer u meer wilt zien, biedt de 3D-module meer veiligheid. In alle standaard gevallen biedt de 2D-module van ORTHOPHOS XG 3D de röntgenbeelden die u nodig hebt, met uitgebreide panoramische en cephalometrische röntgenprogramma's.


 • Verbluffende beeldkwaliteit met ASTRA (2D), MARS (3D) en High Definition (HD) -modus

 • Drie verschillende scanvolumes voor dosisreductie en tijdige diagnose

 • Hoge resolutie - HD (160/100 μm)

 • Sensoren met automatisch bereik voor operationele 2D- en 3D-scanning

 • Automatische positionering van de patiënt voor nauwkeurige panoramische röntgenfoto's

Radiografie en monitoring: Tekst
bottom of page