top of page
Orthodontie.jpeg
Orthodontie: Afbeelding

Orthodontie

Wij helpen je graag

Onze Dental Health Polyclinic biedt haar patiënten continue en ononderbroken behandelingen aan dankzij haar fulltime orthodontiespecialist.
Orthodontie is een tak van de tandheelkunde die het behandelingsproces omvat van zowel abnormaal geordende tanden, onverenigbaarheden tussen de boven- en onderkaak en kaakontwikkelingsstoornissen.
Orthodontische tandheelkunde, wat ook een goede tand betekent; Hij is ook bijzonder geïnteresseerd in de juiste plaatsing van tanden op de tandbeenderen (alveolaire toppen) en de diagnose en behandeling van orale, kaak- en gezichtsafwijkingen.
Orthodontie onderzoekt ook of de onder- en bovenkaak compatibel zijn met elkaar en met het gezicht en de tanden.
Orthodontische toepassing kan voor verschillende doeleinden worden toegepast, afhankelijk van de toestand van de patiënt en de ziekte. Tot deze doeleinden behoren beschermende orthodontie, stoporthodontie en therapeutische orthodontische toepassingen. Gerichte ontwikkelingen in elk van deze toepassingen; Het kan worden uitgedrukt als de regulering van kauw-, spraak- en ademhalingsfuncties, het normaliseren van de tand-, kaak- en gezichtsstructuur in esthetische en functionele zin, en permanente behandeling.
De orthodontische behandelmethode is onderverdeeld in drie delen als vaste, mobiele of invisalign beugelvrije orthodontische behandelmethoden, afhankelijk van de toestand van de patiënt en de toepassingsmethode.

Orthodontie: Service
Orthodontie: Afbeelding

Vaste Orthodontische behandelingsmethode

Het is een orthodontische behandelingsmethode waarbij op het toepassingsgebied bevestigde apparaten worden gebruikt. bij deze behandelingsmethode worden beugels (gegolfd metaalmateriaal) aan de tanden bevestigd en wordt het behandelingsproces gestart door een draad door de groeven van deze beugel te bevestigen.

Orthodontie: Tekst

Beweegbare orthodontische behandeling

Bij de uitneembare orthodontische behandelmethode wordt gebruik gemaakt van hulpmiddelen die de patient kan aan- en uittrekken. Over het algemeen heeft deze mobiele behandeling de voorkeur voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.

Orthodontie: Tekst

Invisalign beugelloze orthodontische behandeling

Bij de invisalign beugelvrije orthodontische behandelmethode, die vooral wordt gebruikt bij de behandeling van overvolle tanden, wordt het behandelingsproces voltooid met materialen die bestaan uit een glanzend oppervlak dat van buitenaf niet waarneembaar is en het esthetische uiterlijk niet vervormt. Invisalign beugelvrije orthodontie is erop gericht om de tanden effectief, nauwkeurig en snel in de gewenste positie te brengen door tijdens het aanbrengen milde druk op de tanden uit te oefenen met een beweegbaar elastisch materiaal.

Orthodontie: Tekst
Orthodontie Slider 2.jpg
Orthodontie: Afbeelding
bottom of page